Box IR
Sharing is caring!
Box IR ny strategisk byrå

Box IR ny strategisk IR-byrå

Box IR är en ny strategisk kommunikationsbyrå med fokus på finansiell kommunikation. Grundare av Box IR är Tomas Öqvist och Mikael Zillén som gemensamt har över 30 års erfarenhet från den finansiella sektorn och drygt 10 år inom finansiell kommunikation. Visionen är att bli den ledande kommunikationsbyrån för företag och organisationer som efterfrågar spetskompetens inom finansiell kommunikation kombinerat med finansmarknadsexpertis.

– Vår bedömning är att i takt med att IR-frågor blir alltmer strategiska flyttas besluten högre upp i företagen och då kommer det att krävas större kapitalmarknadskompetens, säger Tomas Öqvist.

Tomas Öqvist var under många år topprankad IT-analytiker hos bl a Carnegie och Alfred Berg och Mikael Zillén har jobbat som institutionsmäklare hos Handelsbanken, Nordea och Danske Bank m fl. Båda har varit rådgivare till såväl större svenska som utländska institutioner och hedgefonder. De har dessutom medverkat vid flera börsintroduktioner och M&A-affärer både från investmentbankssidan och som kommunikationsrådgivare.

– Att kunna kombinera vår långa erfarenhet inom Investment Banking med våra erfarenheter som kommunikationsrådgivare ser vi som ett unikt erbjudande på den svenska marknaden, säger Mikael Zillén.

Leave a Comment: