Vill du diskutera IR-frågor med ett erfaret bollplank?

NIKLAS FLYBORG

VD, Cybercom Group

Med sin gedigna kunskap om och erfarenhet från finansmarknaden kan jag varmt rekommendera Tomas på Box IR som rådgivare inom investor relations. 

Tomas Öqvist

Grundare & VD

Vad ni kan förvänta er av rådgivningen

Investerarkommunikation kan vara utmanande även när det inte råder kris. Många företagsledningar har behov av att bolla svåra IR-frågor utan att behöva äventyra regelverket eller kontakta börsens övervakning.


Box IR erbjuder distansrådgivning under strikt sekretess för att hjälpa er att bygga förtroende med Investor Relations.

Innan vårt samtal

Jag skickar er ett underskrivet sekretessavtal, så att ni kan känna er trygga med informationen ni delar. Ni ger en kort beskrivning av era behov och jag läser på lite om er verksamhet.

Hur fungerar samtalet

Jag kontaktar er via telefon eller videolänk på den bokade tiden. Under samtalet diskuterar vi era specifika behov eller problem och jag ger mina expertråd och rekommendationer för hur ni ska agera i den rådande situationen.

Vad ni får ut av ​samtalet

Ni kommer att ha ett bättre beslutsunderlag för att bedriva IR-arbetet med utgångspunkt i aktiemarknadens psykologi och funktion.

Om Tomas

Kreativ kommunikatör och IR-expert med dokumenterad förmåga att skapa övertygande budskap som bygger och försvarar aktievärde i såväl goda som dåliga tider.

Rådgivare inom kommunikation och investor relations sedan 2007, efter närmare 15 år som aktieanalytiker på några av Nordens största investmentbanker.


Grundade Box IR 2010.

Läs vad andra tycker om min IR-rådgivning

Anders Lidbeck
anders lidbeck

Styrelseordförande Enea

Inte många besitter samma kunskap kombinerat med egen erfarenhet från finansmarknaden som Tomas på Box IR.

jörgen lantto

High Growth Executive

Med oöverträffad verbal och skriftlig förmåga har Tomas varit till stor hjälp i kommunikationen med investerare och analytiker.

God råd behöver inte vara dyra. Boka nu till förmånligt pris!